Ga mee met de MIA electric!

MIA STILL_edited-2

De elektrische MIA is een zeer bijzondere auto. Van buiten ziet hij er al mooi en uniek uit, maar van binnen is hij dat net zozeer. Met een lengte van slechts 2,87 meter is deze auto ideaal om de drukke stad mee te doorkruisen, terwijl de inzittenden ook nog eens zeeën aan ruimte hebben. Klinkt raar, maar het is waar. De bestuurder zit namelijk niet op de traditionele plaats links voorin, maar juist precies in het midden voorin. De passagiers zitten achterin aan weerszijden van de bestuurder. Schuifdeuren maken het in- en uitstappen ook heel gemakkelijk. Het is echt een prachtige en ingenieuze wagen, en zeker iets om met eigen ogen ’live’ te zien!

Blog van de organisatie

Facebook updates

Categories

Tweets

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

© 2012 D'article Design Thinking & Development
Deze blog is onafhankelijk van de gemeente Den Haag